Logo
 
Home || Info || Købsinfo || Betaling || Find vej || Links || Kontakt

Ved evt. interesse for køb, bedes De maile til os om den pågældende vare er ledig. Giver vi en positiv tilbagemelding og De beslutter Dem for et køb, reserveres varen Dem i op til 3 dage, og efter en pengeoverførsel til GS Antik' konto inden fristen udløber, er handlen afsluttet og varen Deres.
Varer fra hjemmesiden kan sendes til hele verden.

Bestilling:
Når du har bestilt varer hos gsantik.com modtager du en bekræftelse på din bestilling pr. e-mail.
Vigtigt: Hvis du ikke fået bekræftelse på din bestilling skal du tjekke så din e-post ikke har blockeret den.

Se betalingsmåder her

Bemærk: Vi sender ikke varer på efterkrav/postopkrævning.

Reklamationsret:
Vi undersøger meget nøje varerne for eventuelle fejl og mangler, før vi sender varerne af sted omhyggeligt indpakkede.
Skulle De alligevel modtage en vare, som er transportskadet, defekt eller lider af mangler, beder vi Dem af forsikringsmæssige årsager om at undlade returnering af varen, men hurtigst muligt kontakte os.

Personlige oplysninger
Alle personlige oplysninger behandles med størst mulig diskretion. Oplysningerne bruges KUN i forb. med ekspedition/forsendelse og mailservice, og da kun hvis du har tilmeldt dig denne. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje part.

Leveringstid
For enkeltbestillinger er den forventede leveringstid typisk 3 - 5 hverdage.
Bestillinger på flere varer vil, som udgangspunkt, blive sendt samlet.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vor indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftslove, porto-, transport- og omkostningsstigninger mv.) samt mod trykfejl og/eller fejloplyste priser på www.gsantik.com

Forsendelsesomkostninger
Vi søger altid at vælge den billigste forsendelsesmåde. Leveringsomkostninger betales af kunden, og oplyses for hver bestilling. Ved afhentning på vores adresse i Rødby beregnes naturligvis ingen forsendelse.

Risiko
GS Antik bærer ikke risikoen under forsendelsen frem til kunden og erstatter ikke varen, hvis den undervejs bliver beskadiget, stjålet eller lignende. Hvis det sker, kontakt den pågældende leverandør.
Bemærk:
Hvis adresseoplysningerne er ufuldstændige eller med fejl (f.eks. at en del af navnet, gadenummer eller etage mangler) skal forsendelsesomkostningerne på ny betales af kunden. Hvis evt. fejl ligger hos leverandøren, ser vi typisk at de refunderer portoen til kunden, hvis dokumentation (den oprindelige emballage) fremvises.

E-handelsloven og Forbrugeraftaleloven
Dit køb hos GS Antik via internettet er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder at man skal være mindst 18 år. Rettigheder og sikkerhed i øvrigt: Læs om sikkerhed og dine rettigheder når du handler på internettet på forbrugerstyrelsen: www.forbrug.dk

Telefonisk henvendelse 2694 2973
Telefonen er åben alle ugens dage kl 10-17.

Spørgsmål / e-mail
Spørgsmål sendt pr e-mail vil så vidt mulig blive besvaret senest næstfølgende hverdag. I travle perioder kan der være forsinkelse på vore besvarelser. Uopsættelige henvendelser bør da ske pr. telefon.

GS Antik
Østergade 20 A
4970 Rødby
Tlf. 2694 2973
E-mail: info@gsantik.com

 
GS Antik & Loppemarked. Juridisk navn: Art Vision, CVR-nr: 32790488.
Østergade 20 A, 4970 Rødby, Denmark. Tlf. 2694 2973
Copyright © 2011-2019 GS Antik. All rights reserved. Webmaster Birgitta Ragnarsdotter